Javascript is disabled!!!! Redirecting....
pozadinska_slika

NARUČIVANJE PROIZVODA

HVALA! Vaša narudžbina je prosleđena.


Kontaktiraćemo Vas u najkraćem vremenskom roku kako bi se dogovorili oko detalja isporuke. Detalje narudžbine poslali smo na e-mail adresu koju ste naveli u kontakt formi. U slučaju da imate bilo kakve nejasnoće u vezi ove narudžbine, možete nas kontaktirati putem telefona: 037/ 203 422 ili putem e-maila: info@alfatehnika.rs.


ALFATEHNIKA Web Admin Tim

Unesite Vaše ime i prezime ili naziv firme!
Unesite Vašu ulicu i broj!
Unesite Vaš poštanski broj i mesto stanovanja!
Unesite Vaš broj telefona!
Unesite Vašu e-mail adresu!
Ako naručujete kao pravno lice obavezno unesite PIB!VIDEO NADZOR »

 

 

 

 

ALFATEHNIKA sa aspekta sigurnosnih sistema za vas po najpovoljnijim cenama ugrađuje video nadzor u vaše privatne i poslovne prostorije i objekte. Koristimo proverenu kvalitetnu opremu bilo da se radi o sigurnosnim kamerama, instalacijama ili digitalnim video snimačima (DVR uređajima). Pored toga, takođe vršimo i ugradnju alarmnih sistema i automatizaciju krilnih i kliznih ulaznih kapija.

 

 

 

 

Obezbedite vaš stambeni ili poslovni prostor najsavremenijim alarmnim rešenjima, čija se visoka pouzdanost ogleda u kvalitetnim izboru opreme i profesionalnoj montaži.

 

 

 

 

Rešite se zauvek ružnog osećaja kada po kiši ili snegu morate da izađete iz vozila da bi otvorili kapiju. ALFATEHNIKA ugrađuje motore na vaše klizne i krilne kapije i tako vam omogućava da putem daljinskog upravljanja otvorite svoju kapiju.