Javascript is disabled!!!! Redirecting....
pozadinska_slika

NARUČIVANJE PROIZVODA

HVALA! Vaša narudžbina je prosleđena.


Kontaktiraćemo Vas u najkraćem vremenskom roku kako bi se dogovorili oko detalja isporuke. Detalje narudžbine poslali smo na e-mail adresu koju ste naveli u kontakt formi. U slučaju da imate bilo kakve nejasnoće u vezi ove narudžbine, možete nas kontaktirati putem telefona: 037/ 203 422 ili putem e-maila: info@alfatehnika.rs.


ALFATEHNIKA Web Admin Tim

Unesite Vaše ime i prezime ili naziv firme!
Unesite Vašu ulicu i broj!
Unesite Vaš poštanski broj i mesto stanovanja!
Unesite Vaš broj telefona!
Unesite Vašu e-mail adresu!
Ako naručujete kao pravno lice obavezno unesite PIB!USLOVI ISPORUKE »

 

Sve artikle predstavljene na ovom sajtu možemo poslati na bilo koju adresu unutar Republike Srbije (ne računajući teritoriju Kosova). U skladu sa našom poslovnom politikom optimalni rok isporuke je 3 radna dana (72 sata) od trenutka naručivanja.

 

 

 

 

Sva roba u vrednosti od preko 5000 dinara (uključen pdv), podleže besplatnom slanju tj. troškove dostave snosi ALFATEHNIKA. U suprotnom, ukoliko vrednost robe ne prelazi 5000 dinara (uključen pdv), troškove slanja snosi kupac, a obračunavaju se po aktuelnom cenovniku kurirske službe na dan slanja.

 

Ukoliko vas interesuje neki artikal koji nije na stanju ili ga nema u ponudi ovog sajta, pozovite nas putem broja telefona 037/ 203 422, a mi ćemo se potruditi da vam ukoliko je moguće, zahtevani proizvod u najkraćem mogućem roku obezbedimo. Odgovor o mogućnosti nabavke možete očekivati u roku od 24h.

 

Isporuka robe koja se preuzima u bilo kojoj od naših radnji je BESPLATNA!