Javascript is disabled!!!! Redirecting....
pozadinska_slika

NARUČIVANJE PROIZVODA

HVALA! Vaša narudžbina je prosleđena.


Kontaktiraćemo Vas u najkraćem vremenskom roku kako bi se dogovorili oko detalja isporuke. Detalje narudžbine poslali smo na e-mail adresu koju ste naveli u kontakt formi. U slučaju da imate bilo kakve nejasnoće u vezi ove narudžbine, možete nas kontaktirati putem telefona: 037/ 203 422 ili putem e-maila: info@alfatehnika.rs.


ALFATEHNIKA Web Admin Tim

Unesite Vaše ime i prezime ili naziv firme!
Unesite Vašu ulicu i broj!
Unesite Vaš poštanski broj i mesto stanovanja!
Unesite Vaš broj telefona!
Unesite Vašu e-mail adresu!
Ako naručujete kao pravno lice obavezno unesite PIB!GDE KUPITI I KAKO DO ALFATEHNIKE? »

 

Od 1. maja 2014. godine ALFATEHNIKA se nalazi na novoj lokaciji (Cara Laza 109, Kruševac). Dobra stvar je u tome što nismo otišli previše daleko, tako da je novi lokal sada samo pedesetak metara niže u pravcu prema centru grada. U njemu su od sada objedinjeni i servis i maloprodaja, kako mobilnih telefona, tako i računara i računarske opreme.

 

U želji da vam na što bolji način predstavimo svoju veliku ponudu, sada ćete u dosta većem, modernijem i preglednijem prodajnom prostoru moći da vidite jako puno artikala, koje do sada nismo bili u mogućnosti da vam prikažemo zbog malog izložbenog prostora.

 

Na istom mestu pored maloprodaje nalaze se servis mobilnih telefona i servis računara, sve u želji da brže i jednostavnije rešimo problem ili otklonimo kvar na vašem uređaju.

 

Pozivamo Vas da nas posetite i lično se upoznate sa svime što ste ovde pročitali ili videli.

 

 

 

 

  Slika 1 Slika 2 Slika 3 Slika 4  
  Slika 5 Slika 6 Slika 7 Slika 8  
  Slika 9 Slika 10 Slika 11 Slika 12  
  Slika 13 Slika 14 Slika 15 Slika 16